top of page
soisalo_open_2020-46.JPG

Timolan kyläyhdistys ry

Kyläyhdistyksen toiminta keskittyy kylän yleisen uimarannan alueelle. Kyläyhdistys kehittää aluetta ja järjestää alueella erilaisia tapahtumia. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Alueen rakentamista tehdään talkoolaisten voimin. Tapahtumien tuotto ja avustukset käytetään alueen palvelujen kehittämiseen ja ylläpitoon sekä kaikille avoimien tapahtumien järjestämiseen. Kyläyhdistys on kehittänyt uimaranta-alueen palveluita pitkäjänteisesti vuosikausia.

Yhdistys on aktiivisesti yhteydessä alueen asukkaisiin. Yhdistys myös tukee ja avustaa muun kylän ja Timolan koulun toimintaa antamalla esim. talkooapua. Tuemme kyläläisten liikkumis- ja harrastusmahdollisuuksia ylläpitämällä liikuntapaikkoja. Teemme aktiivista yhteistyötä talousalueen yritysten kanssa. Yritysten tuella ylläpidetään järjestämiämme palveluita.

Timolan kyläyhdistyksen
hallituksen kokoonpano 2023

Laura Vuorela pj.

Jouni Virolainen vpj.
Soile Laitinen sihteeri

Tytti Tarvainen

Jonna Sikanen

Antti Torvinen

Varajäsen

Jonna Virolainen

Maa- ja kotitalousseura

Timolan maa- ja kotitalousseura on Timolan vanhin seura jo vuodesta 1919. Seura  perustettiin kehittämään maatalousammattia, mutta myöhemmin se on vakiintunut perinteitä ylläpitäväksi, virkistystoimintaa, kursseja ja neuvontaa järjestäväksi seuraksi. Maa- ja kotitalousseuraan ovat tervetulleita kaikki timolalaiset. 

Vuotuisia tapahtumia ovat mm. kesäretki, rantakalailta ja vaihtuvat perinnetaitokurssit. Lisäksi seura vuokraa mm. 60 hengen täyttä Arabian Arctica kahvi- ja ruoka-astiastoa. Koko astiaston vuokra on 50e ja kahviastiaston hinta 25e. Seuran jäsenille astiastot ovat puoleen hintaan. Varaustilannetta voit tiedustella seuran sihteeriltä ja seura voi järjestää myös pyynnöstä esim. kahvituksia.

 

Puheenjohtaja Tapani Kosunen, 040 552 7655, tapani.kosunen@gmail.com

Sihteeri Elina Pietiläinen, 040 0445 551, elinasuvi.pietilainen@suomi24.fi

Rahastonhoitaja Leena Konttinen, 040 7782 226

Metsästysseura ja kalastusosuuskunta

Metsästysseura ja kalastusosakaskunta huolehtivat metsästyksen ja kalastuksen mahdollisuuksista.

bottom of page